Linkek a témában:
Kende Gastro
A KENDE GASTRO 1989 óta foglalkozik vendéglátóegységek- ezen belül komplett bárpultok- tervezésével, berendezésével és szervizelésével, illetve hazai és külföldi gyártók professzionális nagykonyhai gépeinek forgalmazásával.
Konyha felszerelés
Ha Önnek konyha felszerelésre, konyhai kiegészítőre, konyhai gépre van szüksége, akkor keres se bizalommal a Gasztro Cél Kft-t. Cégünk új és használt gasztronómiai eszközök beszerzésével és forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk vendéglátó ipari gépek, nagykonyha kiegészítők, rozsdamentes asztalok, lángossütők, ipari mosogatók, és egyéb eszközök beszerzését.
Nagykonyhai gépek, hűtőberendezések
Webáruházunkban mindent megtalál, amire egy modern konyhának szüksége lehet: nagy teljesítményű főző- és sütőberendezések, hatékony hűtő- és fagyasztószekrények, mosogatógépek és professzionális konyhai eszközök. Gyors szállítás, kedvező árak, szakszerű tanácsadás!
Vendéglátóipari webáruháza
Magyaroszág és a régió legnagyobb vendéglátóipari webáruháza!
Meghatározás
Hazard Analysis and Critical Control Points (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzőpontok). A HACCP rendszer célja az élelmiszer-biztonság elérése, ahol a fő hangsúly a megelőzésen van. Az oldalon a haccp-hez kapcsolódó cégekről, témákról, termékekről kaphattok teljes körű leírást.