Minőségügyi rendszerek

HACCPHACCPhaccp.lap.hu/9-99hu17083424672004-11-16 00:00:002024-02-19 12:34:27Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2004
Hirdetés

Meghatározás

Hazard Analysis and Critical Control Points (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzőpontok). A HACCP rendszer célja az élelmiszer-biztonság elérése, ahol a fő hangsúly a megelőzésen van. Az oldalon a haccp-hez kapcsolódó cégekről, témákról, termékekről kaphattok teljes körű leírást.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Minőségügyi rendszerek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés