Linkek a témában:
Haccp engedélyek, Üzletnyitás
Mi a Haccp? A HACCP egy mozaik szó Hazard Analysis Critical Control Point, magyar fordításban Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontokon. A folyamat során CCP (kritikus) pontok kerülnek meghatározásra, ahol az élelmiszerbiztonság veszélybe kerülhet. Ezeket a pontokat kell leszabályozni, egy a gyakorlatban is jól használható dokumentáció (naplók, jegyzőkönyvek) formájában a kézikönyvön belül.
CertUnion
A HACCP rendszer alapvető célja az élelmiszer-biztonság elérése. Ehhez nyújt módszertant és rendszert a HACCP előírás – Magyar Élelmiszerkönyv 2-1/1969 számú irányelve. Mint minden rendszert, ezt is lehet rosszul, jól és még jobban alkalmazni. Mi ahhoz nyújtunk segítséget, hogy Ön bebizonyíthassa, igazolhassa – hatékonyan és magas színvonalon gondoskodik az élelmiszerek biztonságáról.
Meghatározás
Hazard Analysis and Critical Control Points (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzőpontok). A HACCP rendszer célja az élelmiszer-biztonság elérése, ahol a fő hangsúly a megelőzésen van. Az oldalon a haccp-hez kapcsolódó cégekről, témákról, termékekről kaphattok teljes körű leírást.